Nieuws

« Vorige - Volgende »

Spies onthult keurmerkschildje Stichting Kringloop

9 november 2017 - 15:17  •  reacties

Spies onthult keurmerkschildje Stichting Kringloop

Alphen aan den Rijn - Martin van Keeken, directeur van Stichting Kringloop Alphen, gaf in zijn welkomstwoord aan niet alleen trots te zijn op Stichting Kringloop Alphen, maar vooral op haar medewerkers die de stichting maken tot de organisatie die het is.

Burgemeester Spies sprak eveneens haar bewondering uit voor de organisatie. Het keurmerk is volgens haar een officiële bevestiging van het jarenlange vertrouwen dat Alphenaren in Stichting Kringloop Alphen hebben. Of ze nu een zinvolle dagbesteding zoeken, iets moois voor zichzelf of een goede bestemming voor hun spullen.

De heer Doppenberg, voorzitter van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland, lichtte tot slot het belang van het keurmerk toe: "Iedereen mag een kringloopbedrijf beginnen, maar hoe weten klanten en overige relaties dat zij met een goed kringloopbedrijf te maken hebben waar het niet draait om winst maken, maar om het zorgvuldig en respectvol behandelen van klanten en spullen, om maximaal hergebruik, waar de klant waar voor zijn geld krijgt én de uitgegeven euro goed terechtkomt en waar door te schenken en te kopen een wezenlijke bijdrage wordt geleverd aan het creëren van werkgelegenheid? Door te letten op het Keurmerk Kringloopbedrijven! Het keurmerk helpt als het ware het kaf van het koren te scheiden."

Fotograaf: Stichting Kringloop
Stichting Kringloop Alphen.'
Stichting Kringloop Alphen

Meubels, woonaccessoires, witgoed en meer