Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gratis hoortest in onze verzekeringswinkel

7 augustus 2014 - 12:46  •  reacties

Gratis hoortest in onze verzekeringswinkel

Alphen aan den Rijn -

Slechthorendheid is iets dat in alle leeftijdsklassen voorkomt. Ongeveer 1 op de 10 personen heeft er mee te maken. Slechthorendheid kan op veel manieren veroorzaakt worden. Het kan erfelijk of aangeboren zijn, maar kan ook zijn ontstaan door lawaai tijdens het werk of bij concertbezoek. Het is vaak een geleidelijk proces dat start vanaf het veertigste levensjaar. Met name het verstaan van spraak in rumoerige omstandigheden en in gezelschap wordt dan minder. Dit is het gevolg van het minder goed waarnemen van hoge tonen. “Ik hoor genoeg, maar ik versta het niet.” is een veel gehoorde klacht.

Wilt u weten hoe het met uw gehoor is gesteld? U bent van harte welkom een afspraak voor een hoortest te maken, of u nu wel of niet bij Zorg en Zekerheid bent verzekerd. Deze actie vindt plaats in samenwerking met Schoonenberg Hoorcomfort. Zij verzorgen de hoortesten en geven u graag een persoonlijk advies op maat.

Een hoortest duurt ongeveer 15 minuten. Hiervoor verzoeken we u vooraf een afspraak te maken. Dit kan in onze verzekeringswinkel of online via onze website www.zorgenzekerheid.nl/hoortest.

Fotograaf: Josh Walet
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen.'
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen

Een van de vaste verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid.