Nieuws

« Vorige - Volgende »

Woerdman feestelijk geopend door Jan Zeeman

17 oktober 2014 - 09:13  •  reacties

Woerdman feestelijk geopend door Jan Zeeman

Alphen aan den Rijn -

Eigenaren Gertjan Woerdman en zijn vrouw Monique hebben hard gewerkt om de zaak na bijna zeventig jaar weer terug te krijgen in de Julianastraat. Daar begon Woerdman in 1947 als winkel in keukenartikelen. Jan Zeeman had ook zijn eerste zaak een paar honderd meter verder in de Prins Hendrikstraat, vandaar dat hij de officiële opening verrichtte.

De nieuwe zaak heeft alles wat een kookliefhebber zich maar kan wensen. Ruim uitgestalde kookgadgets, pannen, keukenmachines, messen, bakartikelen en tal van hulpjes die het koken aangenaam en eenvoudiger maken. "Deze locatie biedt zoveel meer perspectief," zegt Woerdman, die trots is op zijn zaak. "Buiten hebben we een groot terras waar we in de zomer demonstraties kunnen geven." De zaak biedt ook ruimte voor tal van acties zodat elke zaterdag de klanten kunnen zien wat ze allemaal met apparaten kunnen doen. Zo is er aanstaande zaterdag een demonstratie pasta maken. 

De nieuwe winkel beschreef Jan Zeeman dan ook als een eigentijdse winkel met veel internationale impulsen. Dat kan kloppen, want Gertjan Woerdman koopt zijn artikelen overal in. Hij reist er zelfs een keer per jaar voor naar China!

Naast de winkel in de Julianastraat blijft de winkel in de Aarhof nog een jaartje open. Daar kunnen klanten terecht voor bestek, glaswerk en serviezen.

Fotograaf: Josh Walet
Woerdman Kookkado.'
Woerdman Kookkado

Huishoudelijke, kook- en keukenproducten.