Nieuws

« Vorige - Volgende »

13 april: Mini-consult overgang bij Zorg en Zekerheid

12 maart 2015 - 11:05  •  Zorg en Zekerheid  •  reacties

13 april: Mini-consult overgang bij Zorg en Zekerheid

Alphen aan den Rijn -

Iedere vrouw komt vroeg of laat in de overgang. Daar heeft de ene vrouw meer last van dan de ander. In die periode kunt u last hebben van verschillende klachten. Het varieert van nachtelijke transpiratie, onregelmatige menstruatie, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, gespannen borsten, hartkloppingen tot droge ogen, mond en neus, urineverlies en vergeetachtigheid.

Deze klachten kunnen soms heftig zijn en dan het dagelijks leven flink verstoren. En niet alleen uzelf kan er last van hebben, maar ook uw partner, uw kinderen en collega’s.

Maar het is niet nodig om met overgangsklachten door te blijven lopen. Voor de meeste klachten is er wel een oplossing die bij u past. We vertellen u er graag meer over tijdens het mini-consult.

Mini-consult
Zit u al in de overgang en hebt u er last van of bent u nog niet zo ver, maar wilt u er wel wat meer over weten? Zorg en Zekerheid organiseert in samenwerking met verpleegkundig overgangsconsulente mevrouw Ledeboer-Noot uit Leiden een gratis mini-consult over de overgang. Tijdens het gesprek krijgt u praktische informatie, kunt u vragen stellen en bekijken of u meer advies nodig heeft.

Maandag 13 april
Het mini-consult kost u niets en duurt 30 minuten. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak. Dit kan in onze verzekeringswinkel, telefonisch via (071) 5 825 825 of online via onze website www.zorgenzekerheid.nl/overgang. Van harte welkom!

Fotograaf: Josh Walet
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen.'
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen

Een van de vaste verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid.