Nieuws

« Vorige - Volgende »

Doe de gratis voetcheck bij Zorg en Zekerheid

8 juni 2015 - 16:27  •  reacties

Doe de gratis voetcheck bij Zorg en Zekerheid

Alphen aan den Rijn -

Gezonde voeten? Het begint bij een voetcheck
We belasten onze voeten iedere dag. Dan is goede voetverzorging heel belangrijk. Dat zit onder andere in passend schoeisel, een goede lichaamshouding en een dagelijkse verzorging van de voeten. En er zijn momenten waarop extra zorg nodig is. Denk aan een zwangerschap. Dan verandert er veel in het lichaam en kunnen spieren, gewrichten en dikke voeten opspelen. Of bij diabetes, waarbij eerder eeltplekken en kleine wondjes kunnen ontstaan. En bij reuma zijn voeten gevoelig voor gewrichtsontstekingen en slijtage in de gewrichten.

Dé gelegenheid om antwoord te krijgen op de vraag of uw voeten echt fit zijn, is de voetcheck bij Zorg en Zekerheid. Deze wordt verzorgd door Pedicurepraktijk Ten Voeten Uit. De voetcheck is snel, gratis en laagdrempelig en u krijgt ook vrijblijvend advies over voetverzorging.

Nog niet eerder bij een pedicure geweest? Dan is een afspraak voor een voetcheck bij Zorg en Zekerheid dé gelegenheid. Een voetcheck duurt 15 tot 20 minuten.

Data voetcheck
Dinsdag 23 juni
Donderdag 3 september

Een voetcheck is op afspraak
Wilt u een voetcheck? Maak dan tijdig een afspraak in onze winkel (Julianastraat 29, Alphen aan den Rijn). U kunt ook via onze website aangeven dat u een voetcheck wilt, wij bellen u dan voor een afspraak: www.zorgenzekerheid.nl/voetcheck.  

Fotograaf: Josh Walet
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen.'
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen

Een van de vaste verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid.