Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gratis gehoorcheck en korting op gehoorbeschermers

7 maart 2016 - 14:13  •  Zorg en Zekerheid  •  reacties

Gratis gehoorcheck en korting op gehoorbeschermers

Alphen aan den Rijn -

Gehoorschade
Harde muziek tijdens het uitgaan in discotheken of bij festivals kan blijvende gehoorschade veroorzaken. Misschien heb je er zelfs al weleens last van. Denk aan een piep of een ruis in je oren. Je kunt hier je hele leven last van hebben. Het gebruik van gehoorbeschermers, ook wel oordopjes, kan dit voorkomen. Audicien Schoonenberg Hoorcomfort geeft, op verzoek van Zorg en Zekerheid, gratis gehoorchecks, advies en 25% korting op gehoorbeschermers voor muziek. 

Datum
De gehoorchecks voor jongeren vindt plaats op maandag 18 april in de verzekeringswinkel in Alphen aan den Rijn aan de Julianastraat 29.

25% korting op gehoorbeschermers
- Op Pro Activ Music oordopjes van € 19,95 van Schoonenberg Hoorcomfort
- Op maat gemaakte oordopjes voor muziek door Schoonenberg Hoorcomfort

Deze gehoorbeschermers zijn (11 tot 22 april) te koop in een van onze verzekeringswinkels. Bij verschillende aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid krijg je een vergoeding, een gedeelte of helemaal, voor de aanschaf van gehoorbescherming.

Aanmelden en meer informatie
Wil je je aanmelden voor een gratis gehoorcheck of wil je meer informatie ontvangen? Dit kan in onze verzekeringswinkels of online via zorgenzekerheid.nl/jongerengehoorcheck.

Fotograaf: Josh Walet
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen.'
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen

Een van de vaste verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid.