Nieuws

« Vorige - Volgende »

Veel kijkers bij Drieman tijdens NVM Open Huizen Dag

4 april 2016 - 16:30  •  Drieman Garantiemakelaars  •  reacties

Veel kijkers bij Drieman tijdens NVM Open Huizen Dag

Alphen aan den Rijn -

Makelaar John Wijling van Drieman Garantiemakelaars vertelt dat vooruitlopend op de Open Dag al een aantal woningen is verkocht. 'En tijdens de open dag zijn al wat afspraken voor 2e bezichtigingen ingepland en er zijn al meerdere biedingen binnen. Deze dagen zijn alle makelaars druk met het nabellen van de kijkers; hoe hebben zij de woning ervaren, is meer informatie gewenst of een 2e bezoek met de makelaar. Uiteraard doet de makelaar daarna verslag bij de verkopers'.

De woningmarkt heeft duidelijk de wind weer in de rug mede dankzij de bijzonder lage rente en de aantrekkelijke woningprijzen. Een koopwoning komt op deze manier steeds meer in bereik voor veel mensen.

Voor kijkers die enthousiast zijn om een volgende stap te zetten is het goed te weten dat je een makelaar ook kunt inschakelen voor de aankoop of taxatie van een woning. 'Bij Drieman is de hele maand April Woonmaand en krijgt men € 100 korting op het reguliere aankoop- en taxatietarief'. John Wijling vertelt; 'Met een aankoopmakelaar heeft u als kopende partij een deskundige aan uw zijde tegenover de verkopende makelaar. Dat geeft niet alleen een prettig gevoel, een goede makelaar neemt u heel veel werk uit handen en heeft een enorme schat aan kennis en ervaring. Hij kent de woningmarkt als zijn broekzak en weet daardoor altijd de scherpste prijs voor u uit de markt te halen. Een aankoopmakelaar kost u daardoor weinig, sterker nog, levert u in alle gevallen geld op'.

Lees meer over de actie April = Woonmaand of bel 0172-473351.

Fotograaf: Josh Walet
Drieman Garantiemakelaars.'
Drieman Garantiemakelaars

Hulp bij het verkopen en kopen van een huis.