Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gefeliciteerd met uw nieuwbouwwoning!

4 juli 2018 - 08:33  •  Drieman Garantiemakelaars  •  reacties

Gefeliciteerd met uw nieuwbouwwoning!

Alphen aan den Rijn - Nodig een makelaar uit voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Drieman Garantiemakelaars is zeer actief en deskundig in de verkoop van bestaande bouw. Al ruim 40 jaar verkopen wij met veel plezier woningen in Alphen aan den Rijn en omstreken. Huizenkopers zien wij vaak terug; een duidelijk teken van waardering! Kwaliteit en een tevreden klant staan bij ons dan ook centraal. Na de aankoop van uw nieuwbouwwoning is de verkoop van uw huidige woning bij ons in goede handen!

Op dit moment heeft Drieman de volgende nieuwbouwprojecten in Alphen aan den Rijn in verkoop:

  • Nieuwe Havenstraat bestaat uit een gevarieerd aanbod in woningen: 14 herenhuizen, 8 vrijstaand-geschakelde stadswoningen en 9 appartementen. Deze intieme woonwijk wordt ruim van opzet, kindvriendelijk en heeft ruimte voor parkeren in de halfverdiepte parkeergarage, die wordt gerealiseerd aan de doorgetrokken Hoflaan. Het plan is gelegen op de locatie van de oude busterminal en wordt ingesloten door de Prins Bernhardlaan en de Havenstraat.

    Bekijk voor meer informatie de website: www.nieuwehavenstraat.nl

 

  • Aarkadekwartier bestaat uit 105 woningen met een gevarieerd aanbod van appartementen, herenhuizen en hofwoningen. Het Aarkadekwartier wordt in fases gerealiseerd. De eerste bouwfase bestaat uit 43 woningen op de plek waar de kermis stond en langs het water.

    Bekijk voor meer informatie de website: www.aarkadekwartier.nl

Nieuwbouw gekocht en uw huidige woning verkopen? Belt u dan gerust met ons kantoor voor een verkoopplan van uw huidige woning!

Fotograaf: PR Drieman Garantiemakelaars
Drieman Garantiemakelaars.'
Drieman Garantiemakelaars

Hulp bij het verkopen en kopen van een huis.