Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gratis advies op de Dag van het Arbeidsrecht

10 mei 2016 - 14:45  •  Berntsen Mulder Advocaten  •  reacties

Gratis advies op de Dag van het Arbeidsrecht

Alphen aan den Rijn -

Advocaten gespecialiseerd in het arbeidsrecht zitten van 9.00 uur tot 20.00 uur paraat in het kantoor aan het Burgemeester Visserpark 13 in Alphen aan den Rijn. Aanmelden is verplicht en kan via tel. 0172 - 42 71 94. Wie op deze datum niet kan, mag ook op een andere datum langskomen.

Advocaat Jos van Bohemen: "Het arbeidsrecht is altijd in beweging. Vorig jaar werden grote wijzigingen doorgevoerd, maar in april kondigde minister Asscher alweer de eerste wijzigingsvoorstellen aan. Dit zijn zogeheten reparatievoorstellen, in reactie op signalen uit de arbeidsmarkt. Deze veranderingen zijn nog niet doorgevoerd, maar leveren voor werkgevers én werknemers wel weer de nodige vragen op."

Een afspraak maken kan via de website of via tel. 0172-42 71 94.

Welke onderwerpen kunnen aan bod komen?
- Advies over ontslag
- Advies en onderhandeling over ontslagvergoeding/transitievergoeding
- Reorganisatie
- Concurrentie- en relatiebeding
- Bezwaar en procedures WW, WIA en Zw
- Oplossen re-integratiegeschillen
- Loonvordering bij niet of te laat betalen van loon
- Loonsancties bij onvoldoende re-integratie inspanningen

De arbeidsrechtadvocaten van Berntsen Mulder Advocaten kunnen bezoekers adviseren over deze onderwerpen. "Veel mensen weten niet wat ze moeten doen als ze ineens met een ontslag of reorganisatie te maken krijgen," zegt Van Bohemen. "Driekwart van de mensen ondertekent blind documenten die ze voor hun neus krijgen. Ik weet zeker dat je er altijd meer uit kan halen als je een advocaat inschakelt. Of stel dat iemand op staande voet wordt ontslagen. Als dat werkelijk onterecht is, is er geen enkele reden om géén juridische stappen te zetten."

Kosten
"Veel mensen hikken tegen de kosten aan. Wij zijn altijd transparant over de vraag of het de moeite waard is juridische stappen te zetten. Ook zijn er vaak mogelijkheden om de kosten bij een andere partij neer te leggen."

Meer dan één dag
De Dag van het Arbeidsrecht vindt plaats op donderdag 19 mei. Het is die dag ook mogelijk om ’s avonds een afspraak te maken, tot 20.00 uur. Verder is het ook mogelijk eerder of later in die week langs te komen. Ook dan zijn de adviesgesprekken gratis.

Wie langs wil komen voor een gratis adviesgesprek, moet zich vooraf aanmelden. Dat kan door te bellen naar tel. 0172 - 42 71 94.

Wie liever teruggebeld wil worden, kan het formulier op de website invullen, eventueel met voorkeurdata. U wordt dan gebeld om een afspraak in te plannen.

Fotograaf: Josh Walet
Berntsen Mulder Advocaten.'
Berntsen Mulder Advocaten

U zoekt één van onze advocaten?