Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vind.allesinalphen.nl helpt bedrijven elkaar vinden

14 augustus 2018 - 15:29  •  reacties

Vind.allesinalphen.nl helpt bedrijven elkaar vinden

Alphen aan den Rijn - Waarom de database zo belangrijk voor de gemeente Alphen aan den Rijn is? Dat heeft alles te maken met het 'elkaar vinden'. Men weet vaak niet eens welke bedrijven er in Alphen te vinden zijn en het liefst heb je natuurlijk een bedrijf bij jouw uit de buurt. De database is dan ook een stimulans voor de lokale economie, waarbij diensten bij bedrijven uit de gemeente worden uitbesteed.

In de database vind je veel meer over het bedrijf dan alleen hun openingstijden, maar ook welke diensten het bedrijf levert, of het bedrijf een lokale vereniging sponsort en wellicht is aangesloten bij de VOA.

"Informatie is het sleutelwoord. Bedrijven hebben zelf de verantwoordelijkheid om de juiste informatie aan te leveren", stelt Joost Berkhout (EDBA). Bedrijven kunnen zelf de informatie aanleveren en ervoor zorgen dat hun persoonlijke pagina up te date is en van de huidige gegevens is voorzien.

Scroll zelf alvast door Vind.allesinalphen.nl. Is jouw bedrijf nog niet compleet? Of ontbreekt jouw bedrijf nog? Neem contact op via info@allesinalphen.nl. Bekijk ook de video waar Joost Berkhout (EDBA) en Machiel van der Schoot (Alphens.nl en SERA Business Design) hier verder op ingaan.

Fotograaf: Alphens.nl