Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tassenbeleid bij Hoogvliet in de Julianastraat

30 augustus 2018 - 08:54  •  reacties

Tassenbeleid bij Hoogvliet in de Julianastraat

Alphen aan den Rijn - Medewerkers van de supermarkt vragen scholieren die met rugzak naar binnen lopen om hun tas in de box achter te laten. Vanaf de sigarettenbalie houdt het personeel toezicht op de ingang en de tassenbox.

"Wij hebben gemerkt dat grote groepen scholieren in pauzes en tussenuren zorgen voor overlast en meer winkeldiefstal," aldus Hoogvliet. De supermarkt is zich ervan bewust dat niet alle scholieren stelen, maar trekken toch een duidelijke grens: scholieren moeten zonder tas naar binnen.

Niet iedereen is het hiermee eens, zo wordt er ook gestrooid met het argument dat volwassenen ook kunnen stelen. Scholieren zullen niet geweigerd worden, mocht iemand zijn tas niet in de box willen doen, dan wordt samen gekeken naar een gepaste oplossing. Hoogvliet verwacht medewerking van de scholieren en heeft de scholen gevraagd iedereen te informeren over het nieuwe beleid.

Tot nu toe wordt de tassenbox alleen bij de Hoogvliet in de Julianastraat getest. In veel vestigingen geldt al dat scholieren in kleinere groepjes of in tweetallen de winkel mogen betreden.

Fotograaf: PR Hoogvliet
Hoogvliet Julianastraat.'
Hoogvliet Julianastraat

Hoogvliet, bewezen de goedkoopste.