Nieuws

« Vorige - Volgende »

Voorverkoop is gestart bij Kabaltís Vuurwerkhal

16 december 2018 - 13:46  •  reacties

Voorverkoop is gestart bij Kabaltís Vuurwerkhal

Alphen aan den Rijn - De voorverkoop is reeds gestart en bestellen kan nú online, 24/7, via kabaltvuurwerk.nl Dit jaar zijn er spetterende prijzen te winnen tijdens de voorverkoop. Het uitgebreide assortiment bij Kabalt is de moeite waard en bestaat uit diverse soorten knal en siervuurwerk. Ook in 2018 heeft Kabalt voor u weer de beste en mooiste collectie samengesteld zoals u dit al 40 jaar gewend bent.

Voor de jeugd is er het Jeugdvuurwerk Cat. 1. Ook is het vertrouwde en veel verkochte merk Proline en RUBRO bij Kabalt verkrijgbaar. Dit jaar nieuw bij Kabalt, is de ‘ST8MENT firewoks lijn. Een lijn met mooie en unieke boxen die je absoluut niet mag missen als je een statement in je straat wilt maken!

Maar doe het veilig! Als je vuurpijlen koopt, dan koop je een handige RocketTube bij Kabalt, gemaakt met stalen voetjes, zodat je vuurwerkpijlen veilig de lucht in geschoten worden. Bestel ook je vuurwerkbrillen, aansteeklonten en de lightning torch bij Kabalt.

Wil je als familie klappend en knallend 2019 in? Ga dan voor een familiepakketten. De échte knallers koop je natuurlijk ook bij Kabalt. Zoek je vuurwerk waarbij de haren op je armen overeind gaan staan? Het mega zware vuurwerk is bij Kabalt legaal verkrijgbaar!

Kabalt is exclusieve dealer van PRO-LINE FIREWORKS, ST8MENT FIREWORKS, RUBRO FIREWORKS EN GBV FIREWORKS.

Kom tijdens een van de verkoopdagen naar Kabalt’s Vuurwerkhal
De vertrouwde vuurwerkspecialist ontvangt je dagelijks met een gratis kop koffie, oliebol en een suikerspin voor de kinderen. In de brochures die bij Kabalt liggen, vul je gemakkelijk je bestelling in, maar uiteraard kun je online al vooruit bestellen. Kabalt’s Vuurwerkhal ontvangt je graag tijdens de losse verkoopdagen: 

  • Vrijdag 28 december 07.00 – 21.30 uur
  • Zaterdag 29 december 07.00 – 21.30 uur
  • Zondag 30 december 12.00 – 17.00 uur (kijk- en besteldag)
  • Maandag 31 december 07.00 – 19.00 uur

Let op! Op 30 december is er een kijk- en besteldag. Er is dan geen verkoop.

Fotograaf: Alphens.nl
Kabalts Vuurwerkhal.'
Kabalt's Vuurwerkhal

Professionele vuurwerkspecialist.