Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ondernemers in het zonnetje gezet door Rijnvicus

20 maart 2019 - 13:17  •  AllesinAlphen.nl  •  reacties

Ondernemers in het zonnetje gezet door Rijnvicus

Alphen aan den Rijn - Dag van de 1000 VoorbeeldenDe Dag van de 1000 Voorbeelden is een initiatief van het project: Op naar de 100.000 banen (een project van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland). Dit is het derde jaar op rij dat de Dag van de 1000 Voorbeelden wordt georganiseerd.

Uitdaging aangaan
Deze ondernemers geven het goede voorbeeld en steken hun nek uit om sociaal te ondernemen. Ze hebben mensen aan het werk met een arbeidsbeperking (vanuit de Banenafspraakbaan). De werkgeversadviseurs van Rijnvicus vinden het belangrijk om deze ondernemers uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop te bedanken.

De ondernemers nodigen graag andere ondernemers uit om de uitdaging aan te gaan en aan de slag te gaan met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Mooie kans bieden
“We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen op ons bezoek. Ondernemers bieden mensen met een arbeidsbeperking op deze manier een mooie kans om zichzelf te ontwikkelen,” aldus de werkgeversadviseurs.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om iemand (met een afstand tot de arbeidsmarkt) aan te nemen? Neem contact op met Rijnvicus door een e-mail te sturen of bel met 0172 - 504 504.

Foto: Mercedes Alphen aan den Rijn

Foto boven: Restaurant de Lelie

 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn
Tags: rijnvicus