Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense dans auditie dag komt eraan

26 april 2019 - 15:28  •  reacties

Alphense dans auditie dag komt eraan

Alphen aan den Rijn - 23 juni is het auditie dag! Heb jij interesse voor om wellicht volgend seizoen mee te doen binnen onze selectieafdeling? Vind jij optredens en wedstrijden leuk? Je hebt bij Cools de keuze uit verschillende soorten dans. Onze jeugd dansafdeling biedt twee stromingen voor de selectie

1. Allround selectie: Streetdance en Moderne Dans
De allround selectie richt zich op 2 stijlen, Streetdance/hiphop en Moderne dans. Wellicht ben jij een danser(es) die het geweldig vindt om om je gevoel van de muziek om te zetten in de sierlijke bewegingen van moderne dans. Maar, Streetdance/hiphop vind je ook super om te doen. Dan kan de allround selectie perfect zijn voor jou.

2. Urban selectie : Hiphop
 De urban selectie richt zich op 1 stijl; de urban dansvormen, hiphop, dancehall, house, waving ed. Vind jij hiphop geweldig en wil je niet anders? Heb je lef en uitstraling, luister je graag naar rap, hiphop, r&b, funk muziek? Waag dan je kans, wellicht is de urban selectie dan geschikt voor je. 

Om mee te kunnen doen, moet je auditie doen of geselecteerd worden tijdens de recreatielessen. De audities zijn 1 of 2 maal per seizoen. Word je geselecteerd en kom je door de auditie heen, dan ga je, na goedkeuring van je ouder(s) cq verzorger(s) meedraaien bij, of de allround selectie, of de urban selectie. 

Voor nieuwe selectie dansers is er eerst een proefperiode van 1 maand (4 trainingen). Deze proefperiode is voor jou en de coach om te ontdekken of je geschikt bent.

MEEDOEN MET AUDITIE?
Zondag 23 juni is het zover:
09:30 uur Allround Selectie
12:45 uur Urban Selectie

Kijk voor meer informatie of aanmelden op dansenleren.nl/auditie of bel naar 0172-474741

Fotograaf: Cools
Cools Dance & Events.'
Cools Dance & Events

Dansschool met een groot aanbod aan dansstijlen!