Nieuws

« Vorige - Volgende »

Leer om auditie te doen bij Productiehuis Alphen

25 januari 2019 - 21:46  •  Productiehuis Alphen  •  reacties

Leer om auditie te doen bij Productiehuis Alphen

Alphen aan den Rijn - Productiehuis Alphen aan den Rijn (zeg maar gewoon PA) bereidt nu al de volgende kerstvoorstelling voor. Het wordt een eigen bewerking van het bekende verhaal van Charles Dickens 'A Christmas Carol'. Werktitel: Scrooge. In maart worden de audities gehouden.Sommige mensen durven niet naar een auditie te komen, omdat ze vinden dat ze ervaring missen. Terwijl PA ook beginnende spelers en mensen zonder enige toneelgeschiedenis wil laten meespelen en dat ook elk jaar weer doet.

Daarom biedt PA in samenwerking met Parkvilla vanaf 5 februari op dinsdagavonden een basiscursus acteren aan. Op de theatervloer van Parkvilla. In die cursus maak je kennis met de belangrijkste aspecten van acteren. Zoals stemgebruik, houding en beweging. Ook worden de basisprincipes van het theater uitgelegd. Maar: plezier is het motto van de workshops die op dinsdag van 20.00 tot uiterlijk 22.30 uur worden gehouden.

De cursus is geschikt voor volwassenen die nog nooit of weinig toneel hebben gespeeld. Wie wel ervaring heeft, mag meedoen maar moet beseffen dat sommige oefeningen wellicht ’gesneden koek’ zijn. Voor deelname betaal je 80 euro. Daarna kun je met zelfvertrouwen meedoen aan de auditie voor de kerstvoorstelling. Inschrijven kan via: productiehuisalphen@gmail.com.

Fotograaf: PR Productiehuis Alphen