Nieuws

« Vorige - Volgende »

iFlow stopt per 1 januari met het verhuren van flexplekken en vergaderruimtes

17 december 2020 - 12:07  •  iFlow  •  reacties

iFlow stopt per 1 januari met het verhuren van flexplekken en vergaderruimtes

Alphen aan den Rijn - iFlow ondernemingshuis is een centrum voor innovatie, leren, ontmoeten en werken. De F staat voor het federatieve karakter van dit ondernemingshuis. De VOA met andere partijen als EDBA, Rijnvicus, Alphen Marketing, Ondernemersklankbord werken hier samen met de gemeente Alphen aan den Rijn om het bedrijfsleven en de arbeidsmarkt een energieke impuls te geven. Alle betrokken partijen staan nog steeds achter dit federatieve concept. Maar er gaat wel wat veranderen.

Verhuren van flexplekken en vergaderruimtes stopt per 1-1-2021
Naast deze federatieve activiteiten verhuurt iFlow ook flexplekken en vergaderruimtes aan ondernemers en bedrijven. Het federatieve karakter van iFlow laat zich echter niet soepel verenigen met het commerciële karakter van het verhuren van werkplekken en vergaderkamers. Het dringende advies van het kabinet om i.v.m. de Corona-pandemie zoveel mogelijk thuis te werken heeft bovendien het commerciële model onder druk gezet. Daarom is besloten om per 1 januari te stoppen met de commerciële activiteit. Alle huurders van flexplekken en vergaderruimtes zijn hierover geïnformeerd.

iFlow Ondernemingshuis blijft bestaan!
De doelstelling om een energieke impuls te geven aan het bedrijfsleven en de arbeidsmarkt wordt door alle betrokken partijen onderstreept. Partijen als VOA, EDBA en Alphen Marketing blijven iFlow dan ook als hun thuisbasis gebruiken.  Daarnaast zijn we bezig met verschillende, nieuwe initiatieven op het gebied van arbeid en onderwijs. Daarover later meer informatie.

iFlow Ondernemingshuis
Europaplein 10
2408 GX Alphen aan den Rijn
T: 0172 – 748150
E: ondernemen@iFlowAlphen.nl

Fotograaf: Carlijne de Wit
Tags: iflow
iFlow.'
iFlow

Flexplekken, VOA ontmoetingscentrum