Nieuws

« Vorige - Volgende »

Regionale Open Huizendag in Alphen!

21 september 2012 - 16:00  •  reacties

Regionale Open Huizendag in Alphen!

Alphen aan den Rijn -

Op zaterdag 22 september a.s. organiseren de Alphense makelaars Houtman & de Vogel, BenL Vastgoed en Kaptein Vastgoed gezamenlijk de Regionale Open-huizendag. “We houden deze dag bewust één week vóór de Nationale Open-huizendag, vanwege het zeer grote aanbod te koop staande woningen. Potentiele kopers hebben zo meer tijd om woningen te bezichtigen en zich dus breder te oriënteren”, aldus Karel de Vogel van makelaardij Houtman & de Vogel.

De Open-huizendag is bij uitstek geschikt om vrijblijvend en zonder afspraak de woningen van uw keus van binnen te bekijken. De eigenaar kan u zijn ervaringen met betrekking tot de woning en de omgeving vertellen. Het aanbod is divers en geschikt voor starters, doorstromers, jong en oud.

Kijk voor alle deelnemende woningen op de website van de betreffende makelaars. U treft hier uitgebreide informatie van de woningen. Bent u tijdens deze dag verhindert neem dan contact op met de betreffende makelaar voor het maken van een afspraak. U bent van harte welkom!

 

Van links naar rechts: Monica Kranenburg, Johan Kaptein, Benno Houtman, Jurrian Jansen, Gertjan Lammers en Karel de Vogel.

Fotograaf: Josh Walet