Nieuws

« Vorige - Volgende »

WonenCentraal contracteert aannemer Lage Zijde

23 juni 2014 - 16:29  •  wonenCentraal  •  reacties

WonenCentraal contracteert aannemer Lage Zijde

Alphen aan den Rijn -

Vier aannemers hebben een plan ingediend. Na zorgvuldige afwegingen, waarin kwaliteit en kosten centraal stonden, is de keus op BAM Woningbouw gevallen. Zij zijn dicht bij het ontwerp van ZEEP Architecten gebleven. De aannemer gaat nu deze plannen uitwerken naar een omgevingsvergunningaanvraag. BAM Woningbouw start begin 2015 met de bouw.

Vlek 7a en 7b
In totaal bouwt wonenCentraal 129 woningen op vlek 7a en 7b in Lage Zijde. De aannemer start allereerst op vlek 7a, het terrein waar voorheen de Emmaschool was gevestigd. Zodra deze 79 woningen klaar zijn, kunnen de huurders met een vast contract die graag in de nieuwbouw willen wonen, verhuizen naar hun nieuwe woning. De oude woningen in de Leeuwerikstraat en de Nachtegaalstraat worden dan gesloopt. Daarna gaat de aannemer verder met de overige 50 woningen.

De woningen
WonenCentraal bouwt 2, 3 en 4 kamerappartementen in Lage Zijde. De woningen zijn comfortabel, energiezuinig en levensloopbestendig met uitzicht op het groen en de Aar en dichtbij het centrum.

Inschrijven voor het huren van een van deze woningen kan nog niet. Geïnteresseerden voor de woningen kunnen zich wel inschrijven voor een speciale nieuwbouwnieuwsbrief op www.wonencentraal.nl. Daarmee blijven ze op de hoogte van de hoogte van de voortgang van de vier nieuwbouwprojecten van wonenCentraal: locatie Toor, Thorbeckeplein (vlek 9a) en Lage Zijde (vlek 7a en 7b) en de Concertweg. 

Fotograaf: Josh Walet
Woonforte.'
Woonforte

Een woning waarin u zich thuis voelt.