Nieuws

« Vorige - Volgende »

Parkvilla neemt afscheid van directeur Monica Leuring

12 maart 2019 - 09:11  •  reacties

Parkvilla neemt afscheid van directeur Monica Leuring

Alphen aan den Rijn - Monica startte in 1996 als docent bij Parkvilla en was sinds 2012 coördinator educatie voor de organisatie. In het tweede kwartaal van 2018 is Monica, inmiddels benoemd tot directeur, gestart met het transformatieproces om Parkvilla te vernieuwen en om te vormen tot een toekomstbestendige en financieel gezondere organisatie. De reden voor het vertrekt van Monica is niet bekend gemaakt door Parkvilla.

Monica heeft zich 23 jaar met veel plezier ingezet bij Parkvilla en vertrouwt erop dat er nog vele mooie en creatieve zaken ontwikkeld worden bij de organisatie. Dankzij een goed team medewerkers heeft ze er alle vertrouwen in dat dat zeker gaat lukken. Het bestuur bedankt Monica voor haar jarenlange inzet.

Toekomst Parkvilla
In januari werd bekend dat Parkvilla een aanvullende subsidie over 2018 van de gemeente ontvangt. Deze wordt gegeven als aanvulling op de bestaande subsidie in het kader van BOOST. De extra subsidie is bedoeld om het exploitatietekort over 2018 aan te zuiveren. Daarnaast gaat Parkvilla aan de slag om meer en andere inkomsten te genereren en eventueel bezuinigingen door te voeren. Het gaat daarbij om handhaven op de korte termijn.

Parkvilla heeft overigens wel degelijk een lange termijnplan. Dit is ook ingediend bij de gemeente Alphen aan den Rijn. Omdat er op dit moment wordt gewerkt aan een geheel nieuwe cultuurvisie is dit plan voor nu niet overgenomen. Of dit alsnog geheel of gedeeltelijk gebeurt, is afhankelijk van de ambities en de richting die door de gemeente worden bepaald voor de komende vier jaar.

 

 

Fotograaf: Alphens EV