Nieuws

« Vorige - Volgende »

Programma Parkvilla Theaterseizoen 2019-2020 bekend

5 juni 2019 - 14:43  •  reacties

Programma Parkvilla Theaterseizoen 2019-2020 bekend

Alphen aan den Rijn - In het nieuwe seizoen zien we oude bekenden en nieuwe gezichten. Gerard van Maasakkers, The Amazing Stroopwafels, Alex Roeka en Jan Rot keren terug met nieuwe voorstellingen. Nieuw is een optreden van Henk Poort, in zijn programma klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. De band OCOBAR speelt heerlijke blues, rock, jazz en funk. En met vier verschillende stemmen brengen De Meisjes met de Wijsjes de nostalgie van het Nederlandstalige lied. Het gezelligste folkduo van het Groene Hart ‘Boxin’ the Vox’ neemt je mee op een muzikale reis door Ierland.

Lachen kan bij de twee cabaretvoorstellingen van opkomende cabarettalenten Farbod en Wouter Monden. Een zintuigelijke en smaakvolle ervaring doe je op bij het theatercollege met Joel Broeckaert. Vanzelfsprekend ontbreken ook de familievoorstellingen niet in het programma. De allerjongsten kunnen genieten van Nijntje en Gonnie en Gijsje. Hakim van Sesamstraat komt naar het theater voor de Sinterklaasvoorstelling.

Eind 2019 wordt zoals ieder jaar afgesloten met een zelf geproduceerde voorstelling van Productiehuis Alphen. En Serious Music Alphen zorgt voor een flink aantal heerlijke prog-rock concerten. Ook de samenwerking met Fotoclub Alphoto krijgt een vervolg met een fotocollege van Sasha de Boer.

Kaartjes zijn te koop via de website www.parkvilla.nl of aan de kassa. Indien u kaarten online koopt kunt u van te voren uw stoel bepalen.

Fotograaf: PR Park Villa
Tags: parkvilla
Parkvilla.'
Parkvilla

Pak het podium in het theater!