Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ashram College organiseert Glazenhuis-actie

16 december 2014 - 11:00  •  reacties

Ashram College organiseert Glazenhuis-actie

Alphen aan den Rijn -

Donderdag 18 december om 10.30 uur ’s ochtends geeft bestuurder Tilly van Wijk het startschot en laten Taco Snelleman (DJ Borito) en Stan van der Meer (DJ Santicio) zich in een glazen ruimte in school opsluiten om 24 uur lang radio te maken. Via een livestream die AlphenstadFM op haar website zet kan iedereen, waar ook ter wereld, 24 uur het live-programma volgen.

Line-up Glazenhuis Ashram College
De Ashram-DJ’s ontvangen tussen de nummers door ook gasten in het Glazen Huis. Daya Hendriks, bekend van The Voice Kids, en Renee Kouwenhoven komen zingen. DJ Flor, DJ Wayout, FrankyFerrero, de Nerve Crackers en Marc Dubois komen platen draaien. En als klap op de vuurpijl komt de succesvolle Nederlandse DJ Bassanova ook ons Glazen Huis versterken.

Acties
Op donderdagavond is er voor alle leerlingen een kerstgala. Het entreegeld gaat rechtstreeks naar het Glazen Huis van het Ashram College. De muziek op het gala wordt verzorgd door niemand minder dan DJ Bassanova en dansschool Harry Cools uit Alphen verzorgt dansoptredens.

Op vrijdag 19 december gaan alle klassen aan de slag om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Zo vertrekt 4 vmbo om 6.00 uur ’s ochtends met de trein naar Leiden Centraal om van daaruit terug te lopen naar het Ashram College in Alphen. De deelnemers laten zich sponsoren door familie, vrienden en bekenden. Ook de leerlingen van 5 havo gaan aan de slag, zij lopen in estafette naar het Glazenhuis van Serieus Request in Haarlem. Een eerste klas gaat bingoën in een ver­zor­gings­huis, er is een lege flessen- en een vastenactie. Kortom er gebeurt 18 en 19 december van alles op het Ashram College.

Vrijdagochtend 12.00 uur is het grote moment daar en wordt bekend gemaakt hoeveel geld de school heeft opgehaald voor Serieus Request 2014 ‘Hands of our girls’. 

Fotograaf: Josh Walet
Ashram College.'
Ashram College

VMBO-HAVO-VWO