Nieuws

« Vorige - Volgende »

Proeflokaal Bregje present tijdens Winter Culinair

10 december 2017 - 17:01  •  reacties

Proeflokaal Bregje present tijdens Winter Culinair

Alphen aan den Rijn - Proeflokaal Bregje is één van de nieuwe restaurants aan de Lage Zijde. Shaylane Joenoes, eigenaresse van het restaurant, vindt dat Bregje daarom ook niet mag ontbreken als deelnemer aan Winter Culinair.

Wat vond je van het idee van Winter Culinair op en rondom het Thorbeckeplein?
Fijn dat wij als winkeliers iets nieuws kunnen gaan doen op het Thorbeckeplein. Een mooiere introductie bestaat er niet. Kerstsfeer, ijsbaan, de horeca op zijn best. Voor een ieder wat wils.

Wat verwacht je zelf van 15, 16 en 17 december?
Hoge verwachtingen zijn er bij ons zeker. Het Thorbeckeplein is zo'n lange tijd een bouwput geweest dat dit een mooie gelegenheid is om de Alphenaren weer onze kant op te krijgen. De organisatie van een Winter Culinair moet wel een succes worden. Wij als winkeliers willen een sfeer creëren die de samenhorigheid van kerst goed weergeeft. Lekker eten, een lekkere cocktail, schaatsen, de kerstbomen, hoe leuk is dat.

Waarmee gaan jullie je tijdens het evenement onderscheiden?
Wij gaan gerechten verkopen waar Proeflokaal Bregje bekend om staat. En voor degene die niet bekend zijn met Proeflokaal Bregje is dit het ultieme moment kennis te maken. Voor Proeflokaal Bregje willen wij het volgende verkopen: uiensoep, erwtensoep, poffertjes en scroppino.

Waarom moeten Alphenaren naar Winter Culinair komen?
De Alphenaar moet naar het Thorbeckeplein komen omdat de Winter Culinair een succes gaat worden. Dit stukje Alphen moet weer op de kaart gezet worden. Wij bieden de Alphenaren de ultieme kerstsfeer aan.

Fotograaf: Josh Walet
Proeflokaal Bregje.'
Proeflokaal Bregje

Altijd een driegangenkeuzemenu!