Nieuws

« Vorige - Volgende »

Sponsorfietstocht levert 34.200,- op voor clubkas

25 juni 2018 - 15:32  •  Rabobank Groene Hart Noord  •  reacties

Sponsorfietstocht levert 34.200,- op voor clubkas

Alphen aan den Rijn - Dit jaar wordt er ruim 34.200 euro uitgekeerd aan ingeschreven verenigingen en stichtingen. De clubkas kon dit jaar extra gespekt worden door de verhoogde bijdrage per uitgereden route.

Voor iedere route van 20 kilometer ontvangt de club 5 euro, voor de 40 kilometer 8 euro en de 60 kilometer levert 10 euro op. De wielerafstand van 100 kilometer levert een bijdrage op van zelfs 15 euro. De clubs met het grootste aantal deelnemers ontvangen binnenkort een sponsorbedrag tussen de 400 euro en 750 euro op hun Rabobankrekening.

Ruim 230 lokale verengingen
Deelnemers konden dit jaar een keuze maken uit ruim 230 ingeschreven verenigingen, scholen en stichtingen. Soms was dat nog best lastig kiezen voor de deelnemers. Stichting Droomdag, Hospice Amandi en Alphen/Nieuwkoop, de kinderboerderijen en verder natuurlijk heel veel sport- en muziekverenigingen stonden ingeschreven.

Gezellige startlocaties
De veertien start- en stempellocaties in de regio waren te vinden bij verenigingen en stichtingen. Muziekverenigingen en koren zorgden voor de muzikale noot. Op de terrassen van de verschillende startlocaties verkochten de verenigingen koffie met appeltaart. Bij startlocatie de Rijnenburgermolen in Hazerswoude Rijndijk stonden de vrijwilligers pannenkoeken te bakken en gaf de molenaar een rondleiding in de molen. Bij de Liefde voor Harmonie in Roelofarendsveen zijn de meeste fietsers opgestapt; ruim 730 startstempels werden er tussen 09.00 en 13.30 uur geplaatst.

ClubKasCampagne
In 2019 introduceert Rabobank de ClubKasCampagne. Met de introductie van deze nieuwe campagne wil Rabobank Groene Hart Noord verenigingen en stichtingen met nog meer geld ondersteunen en meer inhoud geven aan haar ledenbetrokkenheid. Alle leden van de bank kunnen straks online hun persoonlijke stem uitbrengen op de vereniging van hun keuze. Des te meer stemmen de vereniging verzamelt, des te hoger het uit te keren bedrag. De opzet van dit nieuwe initiatief past beter in de huidige tijd, is minder weersafhankelijk en leidt naar verwachting tot een hogere totale bijdrage voor de clubkassen. Na de zomer worden alle verenigingen en stichtingen die bij de Rabobank bankieren geïnformeerd over en de nieuwe campagne.

Fotograaf: Fotoclub Alphoto
Rabobank.'
Rabobank

Onderdeel van Rabobank Groene Hart Noord