Nieuws

« Vorige - Volgende »

Youtuber Kaj Gorgels komt naar Castellum!

21 februari 2019 - 11:37  •  reacties

Youtuber Kaj Gorgels komt naar Castellum!

Alphen aan den Rijn - 'Effe relativeren' is de eerste one-man theatershow van Kaj Gorgels. In Effe relativeren vertelt hij over de dilemma’s waar hij en zijn leeftijdsgenoten voor staan. Blijf je bijvoorbeeld een vrijgezellen feestbeest, of wordt het niet eens tijd om te settelen? Op zijn eigen komische en sarcastische wijze bespreekt Kaj dit graag met het publiek. Want: het is tijd om effe te relativeren.

Youtube & presenteren
Op social media werd Kaj bekend door ‘Kaj’s typetjes’ en inmiddels heeft hij een groot aantal volgers op diverse online kanalen. In 2017 stond hij in de finale van Expeditie Robinson en was hij presentator van o.a. Concentrate en Temptation Island VIPS. Eind 2018 won Kaj de Televizier Talent Award, snel daarna werd bekend dat hij de nieuwe presentator van Expeditie Robinson wordt.

Droom
Kaj stortte zich ook op zijn grote droom om een theatershow te maken. En ook dat werd een klinkend succes. Meerdaagse uitverkochte shows in het Oude Luxor in thuisstad Rotterdam en in het DeLaMar markeren de aftrap van een landelijke tournee. Op donderdag 28 november is Kaj in Castellum te zien. De kaartverkoop voor de voorstelling is reeds gestart via theatercastellum.nl

 

Fotograaf: PR Kaj Gorgels
Theater Castellum.'
Theater Castellum

Voor een compleet avondje uit!