Nieuws

« Vorige - Volgende »

Giovanca brengt een ode aan Diana Ross in Castellum

25 maart 2019 - 13:37  •  reacties

Giovanca brengt een ode aan Diana Ross in Castellum

Alphen aan den Rijn - Dat feest wordt op vrijdag 31 januari in Castellum gevierd met een show die het grootste muziekevenement van het komende theaterseizoen belooft te worden: Giovanca honours Diana Ross. De kaartverkoop voor het concert, dat in deze regio alleen is Alphen te zien is, is net begonnen via www.theatercastellum.nl.

Groots eerbetoon
Als jong meisje raakte Giovanca in de ban van Diana Ross & The Supremes. De liedjes, de glitterjurken; het had iets magisch. Op de platenspeler van haar vader draaiden vele Motownplaten en op haar kamer zong ze alle koortjes mee. Het was de sound, maar vooral de unieke stem van Diana die ze zo bijzonder vond. De stem die haar leerde dat er voor elk geluid en voor iedereen een plek is op de wereld. En zo is Diana Ross altijd een voorbeeld voor de populaire zangeres geweest.In Giovanca honours Diana Ross eert Giovanca haar grote idool. Met liedjes, bewerkingen en verhalen neemt ze je mee door de verschillende periodes en hoogtepunten in Diana’s carrière, van de sixties tot nu, van The Supremes naar The Wiz, door Diana’s succesvolle solo-carrière, tot de grand diva die haar 75ste verjaardag in volle glorie viert. Een avond met de bekendste hits, groots en intiem.

Zilveren harp
Giovanca's solo-debuutalbum Subway Silence kwam uit in 2008 en hiervoor kreeg ze een Gouden Plaat. Daarna verschenen een tweede en derde album While I’m Awake en Satellite Love. Ze sleepte verschillende prijzen in de wacht, waaronder een Buma Zilveren Harp en een 3FM Serious Talent Award. Tegenwoordig presenteert zij op televisie het muziekprogramma Vrije Geluiden.

Fotograaf: PR Castellum