Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphens Sportgala dit jaar in Avifauna

4 december 2012 - 10:18  •  Alphens Sportgala  •  reacties

Alphens Sportgala dit jaar in Avifauna

Alphen aan den Rijn -

Record aantal stemmen!
Er kan nog gestemd worden op de sporters tot vrijdag 7 december a.s.. Maar wij kunnen u melden dat er al een record aantal van 17.000 stemmen is uitgebracht in de verschillende categorieën. Sport leeft in Alphen aan den Rijn!

Volgende week zullen ook de jurycommissies hun stemmen inleveren, zodat de top 3 opgemaakt kan worden.

Top 3 genomineerden bekend gemaakt bij Ondernemersevent 17 december
Op 17 december wordt, tijdens het ondernemersevent in Zegerplaza, bekend gemaakt hoe de Top 3 in de verschillende categorieën eruit gaat zien. Het kan nog alle kanten op. De spanning wordt opgevoerd!

Gehele maand december stemmen op Sportfoto
Een uitzondering op deze stemdatum vormen de Sportfoto’s. De gehele maand december kunt u nog stemmen op uw favoriete sportfoto. Een categorie waarin Sport beeldend wordt vastgelegd. Wat is uw favoriete foto? Ga naar www.sportgala-alphen.nl en stem!

Kaartverkoop vrijdag 7 december om 18.00 uur van start
De kaartverkoop voor het Sportgala gaat vrijdag 7 december om 18.00 uur van start. Kaarten kosten € 17,50 per stuk (inclusief hapjes en drankjes). Bestel uw kaarten snel via www.sportgala-alphen.nl. Vol is vol.

Word vriend van het Sportgala
We hebben uw sportsteun en betrokkenheid hard nodig om dit geweldige gala te kunnen organiseren. Word daarom Vriend van het Sportgala. Voor €500,- beschikt u tijdens het Gala over een tafel voor 4 personen, hapjes, drankjes en borrel vooraf. Uw logo wordt vermeld in diverse uitingen.

Interesse? Mail naar mark@vet-gedrukt.com en doe mee. Een aantal sponsors en vrienden gingen u al voor; De Computerwacht, Kroes en Partners, Vet-gedrukt, en ook de eerste vrienden zoals Flynth maken al deel uit van het Alphense Gala. Daar wil je bij horen!

Fotograaf: Josh Walet
Vogelpark Avifauna.'
Vogelpark Avifauna

Van flamingo´s tot kolibries, van roofvogels tot papegaaien.

26-01-2013 - Alphens Sportgala.'
26-01-2013 - Alphens Sportgala

Brengt topsport onder de aandacht!