Nieuws

« Vorige - Volgende »

Wethouder twijfelt over deadline brug

7 december 2011 - 09:37  •  reacties

Wethouder twijfelt over deadline brug

Alphen aan den Rijn -

Het betonblok in de kelder van de oeververbinding over de Oude Rijn heeft ook extra onderhoud nodig. Daar was in eerste instantie geen rekening mee gehouden.

Voordeel is wel dat de Julianabrug in 2012 of 2013, wanneer het reguliere onderhoud gepland stond, niet nog een keer afgesloten wordt. 'We pakken het allemaal in één keer aan', aldus wethouder Kees van Velzen. De CDA-politicus hoopt er vurig op dat de brug op 25 december weer gebruikt kan worden. 'Aannemer Hollandia heeft mij dat met het hand op het hart beloofd. Dus daar ga ik nog steeds van uit, al kan ik niet ontkennen dat ik wel twijfels heb.'

Omwonenden van de Julianabrug hebben een chocoladeletter van de wethouder gekregen vanwege de overlast tijdens de werkzaamheden op 27 en 28 november bij het wegtakelen van het brugdek. De letter 'J' is op Sinterklaasdag in de brievenbus gevallen van zo'n tweehonderd Alphenaren.

Foto: Ron Hoenson (Alphenphoto.nl)

Fotograaf: Josh Walet
Kees van Velzen.'
Kees van Velzen

Wethouder voor Verkeer, vervoer en waterstaat, Stadsbeheer, wijkgericht werken en ISV, Toezicht en handhaving, Toerisme en recreatie, Dorpen en Landelijk gebied.

Koningin Julianabrug.'
Koningin Julianabrug

1 van de grote bruggen in Alphen aan den Rijn.