Nieuws

« Vorige - Volgende »

12 mei: vaccinatiedag in winkel Zorg & Zekerheid

16 april 2014 - 09:05  •  Zorg & Zekerheid  •  reacties

12 mei: vaccinatiedag in winkel Zorg & Zekerheid

Alphen aan den Rijn -

Voordelen
- Verzekerd bij Zorg en Zekerheid met een Aanvullende Verzekering: 100% vergoeding van consult en vaccinatiekosten.

Er geldt deze dagen géén maximumvergoeding. De kosten komen wel ten laste van uw Aanvullende Verzekering. Declareert u later in het jaar opnieuw reisvaccinatie(s), dan is het mogelijk dat deze niet vergoed wordt omdat het maximum bereikt is. Herhalingen vallen niet onder de 100% vergoeding. Deze worden alleen vergoed wanneer deze nog passen binnen de maximale vergoeding van de Aanvullende Verzekering.

- Verzekerd bij Zorg en Zekerheid zonder Aanvullende Verzekering: 25% korting op het consult en op de vaccinatiekosten. Als volwassene betaalt u dan slechts € 17,75 en voor een kind € 9,95 voor een consult. Na afloop van uw afspraak dient u wel de vaccinatiekosten in onze verzekeringswinkel te voldoen.

- Ook als u elders bent verzekerd, bent u van harte welkom en geldt ook voor u 25% korting op het consult en op de vaccinatiekosten. U dient wel de vaccinatiekosten gelijk in onze verzekeringswinkel te voldoen. 

Vaccinatie op afspraak
Geïnteresseerd in deze actie? U maakt snel en eenvoudig een afspraak via: www.klmtravelclinic.com/nl/zenz-vaccinatiedagen.

Wenst u telefonisch een afspraak te maken, dan kunt u bellen met 0900-1091096 (op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 16.30 uur).

Houdt u dan volgende gegevens beschikbaar: NAW-gegevens, type verzekering, inschrijfnummer van uw verzekeringspas, bestemming, ingangs- en einddatum reis, aantal te vaccineren personen en eventuele allergieën en/of medicaties.

Informatie
Hebt u vragen? Onze collega's in de verzekeringswinkel helpen u graag.

Ook kunt u KLM Travel Clinic uw vraag voorleggen. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0900-1091096 op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur (€ 0,80 per minuut).

Fotograaf: Josh Walet
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen.'
Zorg en Zekerheidwinkel Alphen

Een van de vaste verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid.