Nieuws

« Vorige - Volgende »

Spinningmarathon voor de voedselbank

24 oktober 2015 - 11:46  •  SVBA  •  reacties

Spinningmarathon voor de voedselbank

Alphen aan den Rijn -

Er zijn drie sessies van 1 uur, waaraan per sessie 20 deelnemers kunnen meedoen. Voor de kosten hoef je het niet te laten, deze bedragen voor leden en niet-leden € 5,-. Dus wil je even lekker sportief bezig zijn voor het goede doel, kom dan spinnen!

"We wilden graag iets doen voor een lokaal doel dat eigenlijk heel dichtbij is. Want iedereen kent tegenwoordig wel iemand in zijn of haar kennissenkring, die gebruik maakt van de voedselbank", vertelt Mounir Lagha, coördinator van deze spontane actie bij Fitness365. Mounir hoopt dat alle fietsen bezet zullen zijn, maar ook dat er veel mensen even een kijkje komen nemen. "Wij zetten ook een collectebus neer, zodat mensen die niet meedoen aan de spinningmarathon, maar gewoon even willen komen kijken, toch iets kunnen doneren voor het goede doel".

In de sportschool zelf wordt al enige tijd veel ruchtbaarheid gegeven aan deze sympathieke actie. Aan alle leden die aan de overige sportonderdelen deelnemen, wordt gevraagd of zij ook een bijdrage willen leveren en houdbare voedselproducten willen doneren (denk aan: koffie, groenteconserven, broodbeleg, etc.).

 

Fotograaf: Josh Walet
Fitness365.'
Fitness365

De nieuwe sportschool in Da Vinci.