Nieuws

« Vorige - Volgende »

Draai aan het wiel en geef steun aan Alphen D’Huzes

3 februari 2016 - 13:07  •  reacties

Draai aan het wiel en geef steun aan Alphen D’Huzes

Alphen aan den Rijn -

Door de berg zo vaak mogelijk te beklimmen wil Max geld inzamelen voor het KWF. "Daarom heb ik dit rad neergezet", zegt Max. "Bij elke aankoop in de winkel kunnen de klanten voor een donatie van minimaal 1 euro een nummer kiezen op het rad. Als het rad vol is dan gaan we draaien voor leuke prijzen en daarna begint de actie weer opnieuw."

Na een keer draaien is het nog niet over met de prijzen. "Op het eind van de actie, rond mei, doen alle mensen die mee hebben gedaan weer voor de hoofdprijzen", legt Max uit.

Rondeprijzen
De rondeprijzen tot nu toe zijn diverse soorten dierenvoer, krabpalen, speeltjes, sleutelhangers, een kwartetspel, CD singel, armbanden en vogelhuisjes.

Hoofdprijzen
De verzamelde hoofdprijzen zijn tot nu toe: een half jaar lang gratis voer voor uw huisdier, TV/DVD combinatie, aquarium met inhoud. Er komen nog andere prijzen bij.

En ronde 4 van het Wiel van mijn Avontuur!! Allemaal voor het goede doel: de KWF stichting. Dank aan alle consumenten die mee doen en aan de leveranciers voor de sponsoring van de prijzen. Niet vergeten iedereen die nu mee doet gaat ook mee voor de "hoofdprijzen" die trekking zal eind mei volgen!! Dus voor 1 euro een heleboel kans!

Geplaatst door Pets Place Ridderhof op donderdag 21 januari 2016

Fotograaf: Josh Walet
Pets Place.'
Pets Place

De beste vriend van je dier.