Nieuws

« Vorige - Volgende »

Definitieve opbrengst SamenLoop voor Hoop Alphen

11 september 2018 - 13:40  •  reacties

Definitieve opbrengst SamenLoop voor Hoop Alphen

Alphen aan den Rijn - De Alphense organisatie is heel erg blij met dit eindbedrag dat volledig naar KWF Kankerbestrijding gaat. " We hadden gehoopt nog te stijgen, maar 172.587,32 euro is wel een heel mooi definitief bedrag", zegt voorzitter Hans Warmerdam. De afgetreden voorzitter, die voorlopig de honneurs waarneemt totdat zijn opvolger bekend is, is er stil van. " We zijn 45.000 euro hoger geëindigd dan onze penningmeester op 27 mei op de rekening had staan." Het verschil komt onder meer door opbrengsten van teams die hun sponsorbedragen achteraf hebben ontvangen en aan spontane giften in de weken na het evenement.

"Ik wil wel benadrukken dat wij nooit zo’n mooi bedrag hadden kunnen ophalen, zonder de medewerking van iedereen", aldus een dankbare Warmerdam. " Vrijwilligers, sponsoren, artiesten, de gemeente en vooral alle teams die zich al maanden voor de eigenlijke wandelestafette bezighouden met de SamenLoop; daarmee maken wij met z’n allen een heel mooi evenement."

De organisatie van SamenLoop voor Hoop staat en valt met een goede werkgroep. Dat zijn de mensen die alles regelen en de vele vrijwilligers aansturen en dus de coördinatie van het evenement dragen. Behalve voorzitter Warmerdam neemt ook een aantal andere mensen afscheid. De komende anderhalf jaar wordt dan ook hard gewerkt aan het samenstellen van een nieuw team.

Fotograaf: PR SamenLoop voor Hoop