Nieuws

« Vorige - Volgende »

Eric Carree is de 'machtigste Alphenaar' van 2017

15 december 2017 - 17:51  •  reacties

Eric Carree is de machtigste Alphenaar van 2017

Alphen aan den Rijn - De 'machtigste Alphenaar' wordt ieder jaar in december gekozen. Het is een titel met een knipoog, maar die stiekem toch wel wat aanzien heeft onder ondernemers, politici en andere prominente Alphenaren. De lijst van in totaal vijftig personen wordt samengesteld door eerdere winnaars van de verkiezing en Werner van den Bosch, uitgever van Alphen INTO Business.

De top drie van de lijst wordt compleet gemaakt door Jack en Monique Veldman van museumpark Archeon en Stanley de Looze, ondernemer en organisator van Zomerspektakel aan het Meer. 

'Man met het verstandigste woord'
"Eric Carree is enerzijds de rust zelve. Althans, dat is wat hij uitstraalt. Maar anderzijds is hij drukker dan ooit. Voorzitter VOA, eigenaar Avantage, bestuurder EDBA, om zijn hoofdtaken maar even op te sommen", zo luidt het jurycommentaar. Volgens hun oordeel staat Carree op nummer één vanwege de wijze waarop hij zijn werkzaamheden verricht. "Nooit als de man met het hoogste woord, altijd als de man met het verstandigste woord. Hij luistert, denkt, analyseert en geeft dan pas feedback. Resultaten, geluk en toekomst (in willekeurige volgorde) voor iedereen, dat is zijn enige doel", aldus de jury.

Carree stond vorig jaar nog op de tweede plaats, vlak achter burgemeester Liesbeth Spies

Fotograaf: Josh Walet