Nieuws

« Vorige - Volgende »

Verdachte Elsa werd als kind mishandeld

5 oktober 2012 - 11:08  •  reacties

Verdachte Elsa werd als kind mishandeld

Alphen aan den Rijn -

De rechtbank in Den Bosch bespreekt het schrijven vrijdag, meldt Omroep Brabant. Van E. dronk liters bier. In de periode voor de vermissing van Elsa, dronk hij acht liter per dag.

De moordverdachte geeft toe alcoholist te zijn. Van E. groeide volgens het rapport als kind op in een onveilige situatie. Hij had een agressieve vader die hem, zijn moeder en andere kinderen mishandelde. Dat had vaak de neiging naar marteling. Ook waren er veel financiële problemen binnen het gezin. Mario van E. zou zelf ook meerdere malen Elsa Tisseur en zijn ex-vrouw hebben mishandeld.

Op zijn twaalfde begon Van E. met drinken. Ook gebruikt hij medicijnen tegen depressiviteit. De Veghelaar heeft drie keer in zijn leven een zelfmoordpoging gegaan. De psychologen kunnen een psychotische en persoonlijkheidsstoornis niet uitsluiten.

Deze week werd duidelijk dat de Alphense vrouw door verstikking om het leven is gebracht. Tegen twee mannen zou Mario van E. hebben gezegd dat hij zijn levenspartner heeft vermoord. In de rechtszaal ontkende de 45-jarige man de bewering.

Fotograaf: Josh Walet