Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gezochte man in centrum niet meer aangetroffen

25 november 2013 - 11:31  •  reacties

Gezochte man in centrum niet meer aangetroffen

Alphen aan den Rijn - De bestuurder verhoogde zijn snelheid en reed met ongeveer 130 km/uur in de richting van Alphen aan den Rijn. Bij het Transferium in Alphen keken agenten uit naar de bewuste auto. Tijdens de achtervolging slingerde de auto over de weg en reed meerdere keer op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer.

Op de Boskoopseweg werden er meerdere koffers met boormachines uit het raam gegooid. De politieauto werd twee keer door de goederen geraakt. Bij het Transferium reed de auto zich vast en keerde om. De bestuurder wist ondanks de agenten daar te ontkomen via het gras en reed richting de Oostgouweweg, weer tegen de richting. De bestuurder reed de Oostkanaalweg op en werd daar gevolgd door een motoragent. De bestuurder negeerde twee keer het rode verkeerslicht en reed de wijk in met een snelheid van ongeveer 80 km/uur. Op de Concordiastraat stopte de auto en stapte de bestuurder uit.

De man rende daarna weg. Met assistentie van een politiehelikopter en politiehonden werd het gebied uitgekamd, maar de man werd niet meer aangetroffen. De achtergebleven auto is in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek naar de herkomst van de koffers.

Bron: Politie.nl

Fotograaf: Josh Walet