Nieuws

« Vorige - Volgende »

Hond uitlaten op Zegerpad mondt uit in vechtpartij

8 juli 2016 - 17:38  •  reacties

Hond uitlaten op Zegerpad mondt uit in vechtpartij

Alphen aan den Rijn -

Een 23-jarige Alphenaar liet zijn jonge hond uit langs het Zegerpad toen de hond achter een fietser aanrende. De jongen fietste door maar kwam even later terug met een stok waar hij de hond mee sloeg. Dit resulteerde in een korte worsteling tussen de mannen, waarna de fietser er vandoor ging.

Korte tijd later kwam de jongen weer terug maar dit keer met drie andere personen. Hierna ontstond een vechtpartij waarbij de Alphenaar meerdere malen met een scherp voorwerp werd geraakt waar hij een aantal bloederige krassen aan over heeft gehouden. De vier jongens zijn er hierna op twee scooters en twee fietsen vandoor gegaan in de richting van het Windepad.

Er is inmiddels aangifte gedaan van openlijke geweldpleging en zware mishandeling. De Alphenaar maakt het goed, maar laat weten dat zijn hond letsel heeft opgelopen aan zijn oog.

Getuigen
De politie heeft de zaak in behandeling en heeft onder meer onderzoek verricht op het plaats delict. Mensen die getuige zijn geweest van de vechtpartij worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie via 0900 - 8844.

Fotograaf: Josh Walet