Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphians Jeugdkamp, hét tentenkamp van Alphians

16 juni 2014 - 09:50  •  Sharon Smit  •  reacties

Alphians Jeugdkamp, hét tentenkamp van Alphians

Alphen aan den Rijn -

Op zaterdagochtend stroomden de eerste kinderen om 08:30 het Alphians complex te Alphen aan den Rijn op en binnen no time was iedereen aangemeld en kon het evenement écht gaan beginnen! Drie dagen vol trainingen en wedstrijden volgden. De zondagmiddag stond in het teken van de populaire slidingstraining. Ook waren er naast honk- en softbal gerelateerde activiteiten ook andere leuke bezigheden georganiseerd, zoals: dieren- en geluidenspel, trefbal, levend stratego, disco en een spetterend waterballonnengevecht.

Voor de kinderen was het Jeugdkamp dé gelegenheid om extra training te krijgen en een hechter team te vormen. Voor de ouders en andere belangstellenden dé gelegenheid om aan de zijlijn en via een vriendschappelijke ouderwedstrijd kennis te maken met deze Amerikaanse sport.

De organisatie van het Jeugdkamp is een initiatief van vrijwilligers voor de jeugdige leden van de honk- en softbalvereniging. Door de samenwerking met diverse sponsoren en vrijwilligers komen sport en de participatiesamenleving op een bijzondere wijze samen. “Alone we can do so little, together we can do so much.” - Helen Keller

Met alleen maar lovende recensies en positieve reacties van ouders en kinderen kijkt de organisatie al uit naar het Alphians Jeugdkamp 2015!

 

 

Fotograaf: Josh Walet
BSC Alphians.'
BSC Alphians

Gelegen op een geheel nieuwe locatie met een mooi nieuw clubhuis.