Nieuws

« Vorige - Volgende »

BSC Alphians viert dit jaar haar 40-jarig jubileum

23 september 2016 - 11:01  •  reacties

BSC Alphians viert dit jaar haar 40-jarig jubileum

Alphen aan den Rijn - In 1975 ontstond bij basketbalvereniging BVO het idee een veld-zomersportvereniging aan de zaal-wintersportvereniging toe te voegen. Gedacht werd aan honkbal, waarna Ben Ponsioen en Gerrit van Houten namens BVO het initiatief namen voor een honk- en softbalafdeling. Uiteindelijk leidde dit op 2 juni 1976 tot de oprichting van Baseball Vereniging Alphen aan den Rijn, later BSC Alphians.

Een jubileumjaar kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder dit te vieren met alle mensen die een verbintenis hebben met de vereniging. Een oproep is via verschillende kanalen gedaan om alle leden en met name oud leden uit te nodigen om op zaterdag 15 oktober te genieten van een spetterend feest. Op zondag 16 oktober zal het seizoen en het jubileumjaar worden afgesloten met de traditionele Alphians Dag. Een gezellig slow pitch toernooi voor jong en oud, waarbij buiten slaan en stelen ook verkleedpartijen zijn toegestaan.

Bent u zelf een ‘oud’ Alphiaan, meldt u dan aan vóór 8 oktober a.s. om het jubileumjaar te vieren. Inschrijving is online mogelijk op www.alphians.nl/events.

De vereniging hoopt op een grote opkomst van iedereen die Alphians een warm hart toedraagt.

Fotograaf: Josh Walet
BSC Alphians.'
BSC Alphians

Gelegen op een geheel nieuwe locatie met een mooi nieuw clubhuis.