« Vorige - Volgende »

ARC sluit jaar af met winst tegen FC ‘s-Gravenzande

13 december 2015 - 23:41  •  reacties

Alphen aan den Rijn -

Het eerste doelpunt binnen de wedstrijd van ARC tegen ’s-Gravenzande kwam vanuit een strafschop. De doelman van ’s-Gravenzande werkte Jeffrey Beukenholdt van ARC tegen de grond, waardoor ARC een strafschop en de doelman een gele kaart kreeg. Robin de Heij schoot overtuigend de 1-0 voor ARC binnen.

Na de rust had ARC de totale controle over het veld, wat twee schitterende doelpunten opleverde. Tien minuten in de tweede helft was het Stefan den Horder die met een mooie aanval de 2-0 wist te scoren. Twintig minuten verder was het de beurt aan Robin de Heij om in samenwerking met Jeffrey Beukenholdt en Daan van Leeuwen de definitieve score van 3-0 binnen te halen.

In het nieuwe jaar begint ARC als de nummer vier aan de tweede helft van de competitie.

Bekijk al het Alphense voetbalnieuws op de Alphens.nl voetbalpagina!

Fotograaf: Josh Walet