Nieuws

« Vorige - Volgende »

Spandau Berlin ook maatje te groot voor AZC Alphen

9 december 2017 - 22:05  •  reacties

Spandau Berlin ook maatje te groot voor AZC Alphen

Alphen aan den Rijn - De Alphense waterpolospelers begonnen voortvarend. Ook al verloren zij het eerste kwart, ze hielden de tegenstander wel bij. Aan het einde van de wedstrijd was dat wel anders. De Duitse ploeg speelde met snelle counters de heren van AZC uit. De wedstrijd ging als het ware als een nachtkaars uit. Het werd 5-17.

Titelkandidaat
Was het dan een slechte wedstrijd? Nee, dat niet. Het is waterpolo op hoog Europees niveau. Dat AZC Moscow moeite heeft om zich tegen de topclubs te bewijzen was vooraf ingecalculeerd. "We krijgen best nog wel kansen tegen andere teams", aldus een van de mannen aan de kant.
Spandau Berlin is ondertussen naast het Italiaanse Pro Recco titelkandidaat in de Europese Champions League. En AZC? AZC wil heel graag van de laatste plek in de poule af.

Volgende wedstrijd
De volgende wedstrijd is opnieuw een thuiswedstrijd. Woensdag 20 december begint de wedstrijd om 20.30 uur. Supporters zijn meer dan welkom op de fraaie tribune van zwembad AquaRijn. AZC speelt tegen het Hongaarse Szolnoki. Tickets zijn te koop via www.azcmoscow.nl/tickets.

Fotograaf: AZC Moscow / Ronald van Eenemnaam