Nieuws

« Vorige - Volgende »

Woensdag waterpolo op Europees niveau in AquaRijn

17 december 2017 - 21:10  •  reacties

Woensdag waterpolo op Europees niveau in AquaRijn

Alphen aan den Rijn - Hoewel alle wedstrijden tot nu toe werden verloren, is er toch een stijgende lijn te zien. De Alphense ploeg speelt ook wel degelijk om elk doelpunt en die doelpunten vallen veelvuldig. Waterpolo is alleen als daarom een aantrekkelijke sport om naar te kijken.AZC heeft ook behoefte aan steun vanaf de tribunes. “Kom allemaal om ons aan te moedigen”, roept teammanager Marchel Komen op. Vanaf de tribune in zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn is er een fantastisch zicht op de wedstrijd die sowieso op hoog niveau wordt gespeeld.

Tickets
Zwembad AquaRijn staat uiteraard woensdagavond in het teken van de Europese Champions League wedstrijd. Tegenstander van AZC Moscow is Szolniki uit Hongarije. De wedstrijd begint om 20.30 uur. Wie wil komen kijken, kan een ticket á 10 euro kopen via de site www.azcmoscow.nl.

Wildcard
AZC Moscow speelt voor het eerst in jaren weer op het allerhoogste Europese niveau. Net als bij voetbal is ook voor de waterpoloverenigingen de Champions League dé mogelijkheid om in competitieverband met de andere eliteclubs te strijden. AZC is dan ook heel trots op de gekregen wildcard.

Fotograaf: Josh Walet