Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuwe Sloot presenteert nieuw magazine

19 november 2018 - 15:54  •  Jeroen Langelaar  •  reacties

Nieuwe Sloot presenteert nieuw magazine

Alphen aan den Rijn - De persconferentie fungeert als ultieme kick-off van het NK Tennis, dat van 10 tot en met 16 december bij Nieuwe Sloot in Alphen wordt gehouden. Aanwezig zijn Erik Poel (commercieel directeur KNLTB), Guus van Berkel (toernooidirecteur), wethouder Gert-Jan Schotanus (Sport) en Diede de Groot. De KNLTB maakt de naam van een vooraanstaande deelnemer bekend.

Magazine
Dave Kok, manager van Nieuwe Sloot, presenteert vervolgens officieel het eerste exemplaar van een nieuw magazine. Het magazine ‘Nieuwe Sloot – ’n Blad met ballen’ is een uitgave van het centrum en bevat talloze interviews en reportages over de racketsport in Alphen aan den Rijn. Lezers maken onder meer kennis met de topsporters die trainen in het centrum, lezen alles over de snelst groeiende racketsport ter wereld (padel) en krijgen een vooruitblik op het NK Tennis.

Aanleiding voor het magazine, waar de afgelopen maanden hard aan is gewerkt, is het NK Tennis. "We verwachten duizenden bezoekers in december", vertelt manager Dave Kok. "Het magazine is een mooie kennismaking met de racketsport in Alphen aan den Rijn. In al zijn facetten: van de twee tennisverenigingen van Alphen en de damescompetitie tot de vrolijke senioren van De Kromme Bal."

Visitekaartje
De bekende Alphense fotograaf Hans Doderer voorzag het magazine van indrukwekkende foto’s. "We zijn erg trots op het resultaat", zegt Dave. "Het is een prachtig visitekaartje geworden. Niet alleen voor Nieuwe Sloot, maar voor de sportgemeente die Alphen aan den Rijn is."

Van maandag 10 tot en met zondag 16 december vindt bij Nieuwe Sloot de Nederlandse Loterij NK Tennis plaats. Dit is hét evenement voor de Nederlandse tennistop. In zowel het enkel- als dubbelspel wordt gestreden om de nationale titels, ook in het rolstoeltennis. Op maandag en dinsdag vindt het kwalificatietoernooi plaats, vanaf woensdag wordt het hoofdtoernooi gespeeld. Onder meer Robin Haase en Thiemo de Bakker zullen strijden om de nationale titel bij de heren.

Fotograaf: PR Nieuwe Sloot
Nieuwe Sloot.'
Nieuwe Sloot

Tennis, squash, racketlon, brasserie.