Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Boys mist spits, ARC defensie

9 november 2012 - 21:05  •  reacties

Alphense Boys mist spits, ARC defensie

Alphen aan den Rijn -

'Ik ga hem rustig brengen want hij is er een aantal weken tussen uit geweest', aldus trainer Dogan Corneille. Bilal el Yacoubi start in de basis. Oussama Belkaraouia en Mustapha Yachou zijn geblesseerd.

Argon is een gevaarlijke ploeg volgens Corneille. 'Ze hebben de laatste weken veel punten gepakt na een slechte start.' Argon degradeerde vorig seizoen uit de topklasse naar de hoofdklasse. Vooral de Mijdrechtse voorhoede onder leiding van Patrick Lokken is sterk. 'Daar staat tegenover dat de verdediging aan de trage kant is.

Cruciale wedstrijd ARC
ARC treedt zaterdag tegen Huizen aan zonder centrumverdedigers Prince Addai en Milan Berck Beelenkamp. Addai ging vorige week in de uitwedstrijd door zijn enkel en Berck Beelenkamp heeft hamstringklachten. Jeroen Merk is geschorst. Van den Berg gunt Cristian Cabrera Ortega, Mike Slottje en Richard Zijderveld een basisplaats.

Het duel moet gewonnen worden om niet in diepe degradatiezorgen te belanden. ARC staat één plaats boven de rode streep. "Als we winnen staan we in de middenmoot en kunnen we beetje naar boven kijken, maar als we verliezen hebben we echt een probleem", meent Van den Berg.

Huizen staat als een van de weinige Hoofdklasse A-ploegen lager op de ranglijst dan ARC.

Fotograaf: Josh Walet