Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Samenwerking loont

25 april 2014 - 11:07  •  Martin de Vries  •  reacties

Samenwerking loont

Alphen aan den Rijn -

We wisselden allerlei ideeën uit, in mijn geval natuurlijk over het centrum van Alphen. Ik geloof erin dat dat vaak leidt tot een beter product. Ze zijn nu weer terug naar hun verbouwde thuishonk in de Raadhuisstraat en laten hier een leegte maar vooral een stilte achter. Ik mis ze nu al, maar weet ze te vinden want samenwerken aan iets nieuws is met creatieve mensen een van de leukste en uitdagendste onderdelen van mijn werk.

Dat Alphens.nl in de Raadhuisstraat zich zo thuis voelt is niet zo verwonderlijk. Want ook de ondernemers uit deze straat hebben elkaar gevonden als het om uitwisselen van ideeën en het uitvoeren van publieksacties gaat. Tijdens een ontbijt of ’s avonds na het werk met een broodje maken ze plannen om de straat nog leuker te maken dan 'ie al is. De ondernemers daar hebben begrepen dat samen meer oplevert dan ieder voor zich. Ik hoop, en de eerste tekeningen zijn al hoopvol, dat deze positieve ontwikkeling als een inktvlek door het centrum gaat.

Ik loop met nog meer plezier een straatje om naar de Raadhuisstraat en koop tussendoor een zakje van de beste frieten van Nederland bij Fers Friethuys!

Martin de Vries
Centrummanager

Fotograaf: Josh Walet