Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Een vernieuwd concept..

30 december 2017 - 15:55  •  Lisenka l'Ami  •  reacties

Een vernieuwd concept..

Alphen aan den Rijn - Net zoals GAAF! en de vernieuwde Cartouche past qua concept en styling ONGESTUUKT hier heel goed thuis, met mooie, voor de meeste denk relatief nog onbekende merken en producten. Waardoor ze er voor mij uit springen! Als je binnen komt hangen ze niet meteen in je nek te hijgen met de vraag of ze je ergens mee kunnen helpen of dat je het kan vinden. Een welkom hoi en een brede lach is wat mij betreft genoeg. En dat gaf Sander mij. Meer zelfs! Ik kwam onverwachts langs en bleef vervolgens 2 uur plakken, benieuwd naar zijn verhaal en de mooie winkel.

Na rond kijken en even kletsen pakte ik mijn camera om mooie plaatjes te schieten. Als ik op dat moment had toegegeven aan mijn innerlijke kind dan had ik daar de hele tijd dansjes gemaakt, in m'n handen geklapt en high fives gegeven haha. Maar ja.. ik hield mij maar in en genoot gewoon door mijn ding te doen met een dikke lach op mijn gezicht en regelmatig tof en super leuk te roepen. Het werd gewaardeerd en ook op dezelfde manier beantwoord. Het groen wat aan het plafond hangt en overal in de winkel terug komt zorgt voor een huiselijk en gezellig gevoel. Ze verkopen o.a. kleding, verzorgingsproducten, boeken, elpees, tassen, schoenen en sieraden voor de man. Er is een in-store barbershop van Valentino's (doordeweeks aanwezig) waar je heerlijk genkipt en geschoren kan worden. Echt even de tijd voor jezelf nemen dus als je hier komt. Kom met een kater en verslapen hoofd hier binnen en ga weer helemaal hip en opgeknapt, ready voor de dag naar huis!

Er werd nog meer gepraat en ideeën uitgewisseld, er werd thee voor mij gemaakt, koffie ingeschonken voor zijn ouders die trots kwamen buurten en ik ging naar huis met 1) een toffe poster van Alphen 2) veel energie en inspiratie 3) veel mooie foto's! Mijn dag was officieel geslaagd. Het klinkt misschien allemaal een beetje cheesy maar ja ik kan hier gewoon enorm blij van worden en van genieten. PUNT! Nu jij...

Meer foto's van ONGESTUUKT bekijken of meer blogs van de The Hotspots Blog lezen? Bezoek dan de website!


Fotograaf: Lisenka l'Ami