Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuw kennis aanbod voor ZZP en MKB in Alphen

17 oktober 2014 - 16:25  •  Inge Pastoor  •  reacties

Nieuw kennis aanbod voor ZZP en MKB in Alphen

Alphen aan den Rijn -

De kennissessie over Bloggen op 30 oktober gaat over de manier waarop je als ondernemer een zakelijk blog kunt inzetten om kennis en ervaring te delen op het wereldwijde web. Trainer is Dominique van Dam, zelf ervaren blogger bij hetkanwel.nl (het grootste groene lifestyle blog op dit moment in Nederland).

De kennissessies over Online PR op 12 en 18 november gaan over het benutten van free publicity voor je onderneming inclusief het aangaan van perscontacten en het gebruik van online nieuwsbanken. Ter kennismaking met deze materie is er de Online PR Start sessie en voor gevorderden is de sessie Online PR Advanced bedoeld. Trainer is Inge Pastoor, zelf ervaren woordvoerder en persvoorlichter en ontwikkelaar van de Nieuwswaardescan voor bedrijven en organisaties.

De kennissessie over Slimmer Werken op 10 december gaat over de wijze waarop je digitale tools voor je onderneming slimmer kunt inzetten om meer overzicht te krijgen en meer tijd over te houden om je werk te doen. Trainer is Karen Visser, zelf professional organizer en werkplektrainer en ervaren in het mensen beter leren omgaan met tijd, taken en ruimte.

Praktische informatie
De trainers van Online Zelf Ondernemen zijn allemaal experts, die zelf ook ondernemer zijn. De kennissessies worden 's middags gehouden van 13.30 - 16.00 uur in het Alphen Business Center, Anthonie van Leeuwenhoekweg 35, 2408 AK Alphen aan de Rijn (goed bereikbaar met Openbaar Vervoer en met auto / gratis parkeren). Deelname kost €59 (ex. BTW) per sessie, korting mogelijk bij deelname aan meerdere sessies.

Fotograaf: Josh Walet