Nieuws

« Vorige - Volgende »

Het Koetshuis: dichtbij en toch even weg

20 november 2015 - 09:15  •  reacties

Het Koetshuis: dichtbij en toch even weg

Alphen aan den Rijn -

Uitnodigende omgeving
Soms is het prettig om de dagelijkse werksituatie even te verlaten en zo tot frisse ideeën en andere perspectieven te komen. Het Koetshuis biedt daartoe een uitnodigende omgeving. Binnen beschikt u over alle benodigde faciliteiten, buiten lonkt de inspirerende tuin en daarachter de Hollandse polder. Deze afwisseling maakt het Koetshuis geschikt voor verschillende doeleinden. Het pand is van alle gemakken en faciliteiten voorzien. De moderne keuken staat tot uw beschikking voor lunch of diner, maar natuurlijk is het ook mogelijk om alle cateringwensen uit te besteden.

All-in pakket   
De eigenaren van het Koetshuis hebben beiden een achtergrond in de zakelijke dienstverlening. Daarnaast zijn zij gecertificeerd coach en trainer/facilitator. Waar Jan zich heeft toegelegd op verandermanagement, teambuilding en leiderschap, richt Jeannette zich meer op individuele coaching en mindfullness. In de afgelopen jaren hebben zij bovendien een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor zij ook de juiste extra’s kunnen aanbevelen of organiseren. Vanuit die brede basis stellen zij graag een maatwerk arrangement voor u samen, bijvoorbeeld voor strategiesessies, teambuilding, trainingen en coaching sessies.

Meer weten?
Wilt u eens in alle rust met elkaar overleggen, even weg van de zaak? Heeft u een specifieke trainingsbehoefte, voor uw team of uw afdeling? Of wilt u voor uw gasten gewoon eens iets anders dan een kille hotelkamer? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Fotograaf: Josh Walet