Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gratis advies op de Dag van het Familierecht

29 februari 2016 - 13:26  •  Berntsen Mulder Advocaten  •  reacties

Gratis advies op de Dag van het Familierecht

Alphen aan den Rijn -

Familierechtspecialisten voeren deze dag gratis adviesgesprekken van een half uur. De Dag van het Familierecht vindt plaats op donderdag 10 maart. Het is die dag ook mogelijk ’s avonds een afspraak te maken.

Wanneer mensen met een scheiding te maken krijgen, of een echtscheiding overwegen, roept dat veel vragen op. Vragen waar een advocaat antwoord op weet. Maar voor veel mensen is de drempel om naar een advocaat te stappen nog altijd heel hoog.

Familierechtadvocaat Nieke Schreurs: "Met de Dag van het Familierecht willen we de drempel verlagen voor mensen om naar een advocaat te stappen. We vinden het belangrijk dat mensen de juiste informatie en begeleiding krijgen bij een echtscheiding."

De Dag van het Familierecht vindt plaats in het kantoor van Berntsen Mulder Advocaten aan het Burgemeester Visserpark 13-15 in Alphen aan den Rijn. Een afspraak maken kan via de website of via tel. 0172-42 71 95.

Meer dan echtscheidingen
Bij familierecht denken de meeste mensen direct aan echtscheidingen. Maar familierecht is veel meer dan dat. "Je zou kunnen zeggen dat bijna iedereen in zijn leven wel te maken krijgt met een bepaalde vorm van familierecht."

Welke onderwerpen kunnen aan de orde komen?
- Echtscheidingen
- Kinder- en partneralimentatie
- Verdeling huwelijksgemeenschap
- Samenlevingscontracten
- Huwelijkse voorwaarden
- Omgangsregelingen
- Ouderschapsplannen
- Afwikkeling echtelijke woning
- Erfrechtkwesties
- Mediation

De advocaten familierecht Nieke Schreurs en Jacomien Kapteijn kunnen bezoekers adviseren over deze onderwerpen. Of procederen voor een rechter als dat nodig is.

In sommige gevallen is het beter om te bemiddelen tussen twee partijen. In die gevallen is het een mogelijkheid om gecertificeerde mediators van Berntsen Mulder Advocaten in te schakelen.

Meer dan één dag
De Dag van het Familierecht vindt plaats op donderdag 10 maart. Het is die dag ook mogelijk om ’s avonds een afspraak te maken, tot 20.00 uur. Verder is het ook mogelijk eerder of later in die week langs te komen. Ook dan zijn de adviesgesprekken gratis.

Wie langs wil komen voor een gratis adviesgesprek, moet zich vooraf aanmelden. Dat kan door te bellen naar tel. 0172 - 42 71 95.

Wie liever teruggebeld wil worden, kan het formulier op de website invullen, eventueel met voorkeurdata. U wordt dan gebeld om een afspraak in te plannen.

Fotograaf: Josh Walet
Berntsen Mulder Advocaten.'
Berntsen Mulder Advocaten

U zoekt één van onze advocaten?