Nieuws

« Vorige - Volgende »

The Home Factory ontwerpt jouw Stylepads!

13 augustus 2018 - 14:22  •  The Home Factory  •  reacties

The Home Factory ontwerpt jouw Stylepads!

Alphen aan den Rijn - Een tijdje geleden werden wij bekend met het merk Dock Four. Ondertussen zijn wij officieel dealer geworden en kan The Home Factory jou helpen met een fantastische aankleding van Dock Four.

Er is zoveel mogelijk met de indeling van je eigen persoonlijke wandpaneel, er zijn veel keuzes in functionele Stylepads, maar ook de decoratieve Stylepads met veel keuzes in kleur- en materiaalgebruik geven jouw wandbekleding net dat 'wauw'-effect waar je naar op zoek bent. Je kunt zelfs eigen materiaal aanleveren om de wandbekleding helemaal aan te laten sluiten bij jouw interieur.

The Home Factory weet hoe het werkt, hebben alle voorbeelden en stalen van de Stylepads en zijn als ontwerpers heel goed in staat om gezamenlijk met jou een passend ontwerp samen te stellen. Hoe groot moet het paneel worden, welke vorm moet deze krijgen en hoe past het mooi in je interieur, wij ontwerpen voor en met jou.

Maak een afspraak!
Weet je niet hoe je een mooi paneel kunt samenstellen, welke vorm of afmeting deze moet krijgen en hoe je het paneel mooi laat aansluiten bij je interieur, vind je de persoonlijke hulp wel erg handig? Maak dan een afspraak! We kunnen het voor je bestellen en we kunnen het voor je laten plaatsen.

We rekenen 180,- euro voor een ontwerp en persoonlijk advies in het stalenlab van The Home Factory in Alphen aan den Rijn, we geven je dan 50,- euro korting bij bestelling van een wanddecoratie paneel.

Fotograaf: PR The Home Factory
The Home Factory.'
The Home Factory

Interieuradvies in Alphen aan den Rijn.