Nieuws

« Vorige - Volgende »

Verenigingenloterij: we hebben een winnaar!

12 januari 2019 - 13:46  •  reacties

Verenigingenloterij: we hebben een winnaar!

Alphen aan den Rijn - Dat is dus de reden dat wij Voetbalvereniging Alphense Boys, V & A.V. Hazerswoude Boys, Korfbalvereniging Tempo, Fietstoerclub Avanti Alphen aan den Rijn, Kassem Gym, MendeZ Gym, B.S.C. Alphians & Stichting MAX sponsoren middels het leveren van alle koffiebekers. Circa 200.000 stuks per jaar.

Voor de leden van deze verenigingen hebben wij iedere maand een loterij. Met het verloten van een mooie prijs proberen wij de nachtrust van de Alphense sporters te verbeteren. Kijk voor meer info, deelnemen en de prijs van volgende maand op de website van Passie voor Slapen.

Waarom is slapen voor sporters van belang?
Veel slapen zou een vast onderdeel in het trainingsschema van een (top)sporter moeten zijn. Bij trainingen is  'herstellen' van essentieel belang. Laat nou net juist die slaap er voor zorgen dat je lichaam zich weer herstelt.

De winnaars van december
December was een extra feestelijke maand want we hebben maar liefst 3 prijzen verdeelt onder de deelnemers van de sportclub-actie:

  • De eerste prijs is gewonnen door Patricia te Wechel, via V & A.V. Hazerswoudse Boys. Zij is de gelukkige winnares van een Passie voor Slapen cadeaubon t.w.v. €200,- te besteden in onze winkel op het gehele assortiment.
  • De tweede prijs is gewonnen door Joihara Boutaybi, via Kassem Gym. Zij is de gelukkige winnares van een ergonomisch luxe hoofdkussen van Silvana, ter waarde van €100,- inclusief een persoonlijk hoofdkussen-advies en een omruilgarantie van 14 nachten.
  • De derde prijs is gewonnen door Miranda Huygen, via Max Partynights / Stichting MAX. Zij is de gelukkige winnares van een Nescafé Dolce Gusto Mini Me koffiezetapparaat t.w.v. €90,- inclusief koffie.

Wil jij ook meedoen met jouw vereniging, neem dan contact op met Kees Goddrie. 

Deelnemende verenigingen

Fotograaf: PR Passie voor Slapen
Passie voor Slapen.'
Passie voor Slapen

Al ruim 23 jaar actief tussen de bedden.