Nieuws

« Vorige - Volgende »

Verenigingenloterij: we hebben een winnaar!

19 februari 2019 - 15:07  •  reacties

Verenigingenloterij: we hebben een winnaar!

Alphen aan den Rijn - Dat is dus de reden dat wij Voetbalvereniging Alphense Boys, V & A.V. Hazerswoude Boys, Korfbalvereniging Tempo, Fietstoerclub Avanti Alphen aan den Rijn, Kassem Gym, MendeZ Gym, B.S.C. Alphians & Stichting MAX sponsoren middels het leveren van alle koffiebekers. Circa 200.000 stuks per jaar.

Voor de leden van deze verenigingen hebben wij iedere maand een loterij. Met het verloten van een mooie prijs proberen wij de nachtrust van de Alphense sporters te verbeteren. Kijk voor meer info, deelnemen en de prijs van volgende maand op onze website.

Waarom is slapen voor sporters nou zo van belang?
Veel slapen zou een vast onderdeel in het trainingsschema van een (top)sporter moeten zijn. Bij trainingen is ‘herstellen‘ van essentieel belang. Laat nou net juist die slaap er voor zorgen dat je lichaam zich weer herstelt.

De winnaar van Januari
Deze maand is de loterij gewonnen door Linda van der Leden, via Voetbalvereniging Alphense Boys. Zij is de gelukkige winnares van een ergonomisch luxe hoofdkussen van Silvana, ter waarde van €99,- inclusief een persoonlijk hoofdkussen-advies en een omruilgarantie van 14 nachten.

Wil jij ook meedoen met jouw vereniging, neem dan contact op met Kees Goddrie.

Deelnemende Sportclubs:

Fotograaf: Passie voor Slapen
Passie voor Slapen.'
Passie voor Slapen

Al ruim 23 jaar actief tussen de bedden.